Referents en sostenibilitat i energies renovables
Data entrada
Data sortida
Habitacions i persones

HOTEL / SOSTENIBILITAT

Referents en sostenibilitat i energies renovables

A l'Hotel Marítim, no només ens dediquem a oferir una experiència única als nostres hostes, sinó que també ens esforcem per ser un agent de canvi en la protecció del medi ambient. Estem compromesos amb la sostenibilitat i hem implementat diverses iniciatives per minimitzar el nostre impacte ambiental. A través de l'adopció de tecnologies renovables i la reducció de la nostra dependència dels combustibles fòssils, hem aconseguit grans avenços cap a l'autosuficiència energètica. El nostre compromís amb un futur més sostenible ens ha valgut el reconeixement del Grup Habitat Futura i el prestigiós premi Re THink Hotel. Descobreix com estem liderant el camí cap a una hospitalitat més ecològica.

Referents en sostenibilitat i energies renovables

Transformació energètica

L’Hotel Marítim és un allotjament, que treballa dia a dia per un planeta més sostenible. Per aquest motiu, l’any 2022 es van instal·lar 163 panells fotovoltaics, per acostar-nos a l’autosuficiència energètica. Projecte, acollit al Programa d’incentius vinculats a l’autoconsum i emmagatzematge, amb font d’energia renovable i implantació de sistemes tèrmics renovables, dins el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència Europeu, finançat pel Fons Europeu – NextGeneration EU.

A més a més, i seguint en la nostra línia de sostenibilitat, a principis de 2023, vam substituir el sistema de calefacció de combustible fòssil, per un sistema d’Aerotèrmia. El qual engloba, el refredament i/o escalfament de les nostres instal·lacions i la recuperació de l’escalfor residual de les pròpies màquines per convertir-ho en energia per l’escalfament de l’ACS; aconseguint, així, un grau de sostenibilitat excel·lent.

Per aquestes accions hem rebut el reconeixement del Grupo Habitat Futura, concedint-nos el premi Re Think Hotel a un dels millors projectes de sostenibilitat i rehabilitació hotelera, tan en l’àmbit autonòmic, com a nivell estatal.

Referents en sostenibilitat i energies renovables Referents en sostenibilitat i energies renovables Referents en sostenibilitat i energies renovables Referents en sostenibilitat i energies renovables Referents en sostenibilitat i energies renovables Referents en sostenibilitat i energies renovables

Bar terrassa amb vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava
Terrassa amb piscina a peu de platja Hotel Marítim Roses Costa Brava
Thalasa Spa relax piscina hotel Marítim Roses Costa Brava
Habitació amb vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava
Terrassa amb vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava
Terrassa cocktail vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava