Spa amb piscina de dolls a Hotel Marítim de Roses

Extern a l'hotel / No inclòs a la tarifa.

Data entrada
Data sortida
Habitacions i persones

SPA

Centre Spa Thalassa Sport a Roses

Amb l’objectiu d’oferir una gamma d’experiències inoblidables, a l’Hotel Marítim**** de Roses els nostres clients podran gaudir dels serveis (no inclosos a la tarifa) de l’SPA Thalassa Sport, un espai lúdic i termal destinat a proporcionar benestar físic i relax emocional. El centre wellness, situat a uns 20 metres de l’Hotel, compta amb diverses instal·lacions de qualitat, com piscines, sales de fitness, sauna, sales de massatges i tractaments, etc. Totes les instal·lacions estan curosament netes i equipades íntegrament per al descans.

Spa amb piscina a l'Hotel Marítim de la Costa Brava

Equipaments

Aprofiti qualsevol dels nostres serveis d’SPA i gimnàs: tractaments de benestar personalitzats i exclusius prèvia reserva, multitud de classes guiades com aquagym o pilates, i els massatges més relaxants. Esculli el tractament que més li convingui i gaudeixi del moment únic que li proporciona la Costa Brava.

Les instal·lacions de l’SPA Thalassa Sport són d’allò més completes i compten amb tot l’equipament necessari per a fer la seva visita tan relaxant com sigui possible. Aprofitin l’estada a la Costa Brava per millorar aspectes de gran importància, com la circulació de la sang o la renovació de la pell.

Facin ús de la piscina climatitzada, jacuzzi i passadís d’hidroteràpia si volen gaudir d’un agradable bany a bona temperatura qualsevol època de l’any, o utilitzin la sauna i els banys de vapor, on es podran beneficiar de la neteja, hidratació i eliminació de toxines de la pell alhora que alliberen la tensió de la rutina. La sala de musculació els permetrà mantenir-se en forma durant les vacances, mentre que els raigs UVA els serviran per a mantenir el color de la seva pell d’una forma ràpida i efectiva.

Horari del centre SPA Thalassa Sport

 • Dilluns a Dissabte

  08:00 - 21:00h

 • Diumenges i festius

  08:00 - 20:00h

Servei professionalitzat de classes guiades i massatges

Una bona manera de treure el màxim rendiment d’una estada a Roses és aprofitar per a mantenir-se en forma fent esport. A l’SPA Thalassa Sport comptem amb un servei professionalitzat de classes guiades en diferents disciplines, tan aquàtiques com de fitness.

Algunes de les classes que oferim són: Power plate, que consisteix en fer exercici gràcies a una maquina vibradora amb diferents nivells on podran muscular qualsevol part del seu cos, sempre amb l’ajuda dels nostres professors experts; Natació i Aquagym, un gran remei per relaxar-se entrenant el seu cos sota l’aigua d’una forma refrescant i natural; servei de Personal trainer, per a que un especialista exprimeixi al màxim les seves capacitats, adaptant exercicis i activitats a la seva demanda i necessitats; i per últim classe de Pilates, manteniment o fitness, on podrà fer activitats de musculació per conservar la forma, fins i tot, durant les vacances.

El massatge és un dels remeis naturals contra el dolor més ancestrals. Es tracta d’un instrument terapèutic que, entre d’altres beneficis, aporta relaxació als músculs i descàrrega de tensió o control de l’ansietat i la depressió.

Els massatges que oferim són molt variats, i combinen un estil innovador amb un de més clàssic:

Spa amb piscina a l'Hotel Marítim de Roses
Spa amb piscina de dolls a Roses
Piscines de l'spa de l'Hotel Marítim de Roses
 • Reflexoteràpia podal

 • Massatge thai

 • Massatge amb pedres calentes

 • Massatge relaxant a les 3 lavandes

 • Massatge amb xocolata

 • Massatge amb mel

 • Drenatge limfàtic

 • Massatge relaxant

 • Massatge descontracturant

 • Massatge a 4 mans

Tractaments

Gaudeixi dels tractaments més exclusius i innovadors al nostre centre SPA. Comptem amb diferents teràpies que l'ajudaran a reduir l’estrès, relaxar la musculació, i el faran sentir totalment renovat i ple d’energies positives per enfocar el dia a dia.

Alguns dels tractaments que oferim al Thalassa Sport de Roses són: Banyera d'hidromassatge amb olis essencials, Banyera d'hidromassatge amb sals, Balneodrenatge amb olis essencials, o Dutxa multijet i dutxa d'alta pressió.

Recordi que per beneficiar-se dels nostres tractaments sempre s’ha d’acordar una reserva prèvia, ja que són individualitzats.

Els tractaments són individualitzats.

Moltes gràcies!

Aviat ens posarem en contacte amb tu.

Bar terrassa amb vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava
Terrassa amb piscina a peu de platja Hotel Marítim Roses Costa Brava
Thalasa Spa relax piscina hotel Marítim Roses Costa Brava
Habitació amb vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava
Terrassa amb vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava
Terrassa cocktail vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava