MESURES COVID

Informació relativa a la situació del COVID19

Estimat hoste,

Des de Hotel Maritim volem transmetre un missatge de tranquil·litat i serenor, però també de responsabilitat. El benestar dels nostres treballadors i hostes, així com de la població en general, és el més important per a nosaltres. Per aquest motiu hem ajornat l’obertura del nostre hotel en relació a la data prevista.

Si vostè té una reserva afectada li demanem disculpes i esperem la seva comprensió. Ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible per a oferir-li alternatives o, si ho prefereix, pot contactar amb nosaltres al +34 972 25 63 90, o al correu info@hotelmaritim.es

Així també, volem comunicar la nostra confiança que aquesta situació es resoldrà aviat gràcies a la col·laboració de tots i, en especial, a la gran labor dels equips sanitaris del nostre país.

Mesures d’higiene i seguretat CovidFree

El benestar i la seguretat dels nostres hostes i personal segueix essent la nostra màxima prioritat. Atenent a l’actualitat hem pres mesures addicionals per a garantir la màxima eficiència:

· A les entrades de les zones comuns de l’hotel hem posat a disposició dels clients dispensadors automàtics contactless de gel hidroalcohòlic desinfectant.

· Treballem amb un nou protocol especial de neteja i desinfecció augmentant la freqüència especialment en zones i objectes d’ús comú. El personal treballa amb equips de protecció individual i s’utilitzen només productes homologats que certifiquen el màxim d’eficiència contra el nou virus.

· Tot el personal ha estat format per a poder aplicar correctament els nous protocols i per a prevenir qualsevol contagi o propagació.

· Els horaris de servei són ampliats i organitzats de nou per a garantir els aforaments i les distàncies de seguretat entre clients i entre personal.

Bar terrassa amb vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava
Terrassa amb piscina a peu de platja Hotel Marítim Roses Costa Brava
Thalasa Spa relax piscina hotel Marítim Roses Costa Brava
Habitació amb vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava
Terrassa amb vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava
Terrassa cocktail vistes al mar Hotel Marítim Roses Costa Brava