Hotel Marítim: excepcionalitat a peu de platja

D’envejable situació, l’Hotel Marítim**** de Roses és un oasis de benestar i comoditat per a les seves vacances i un pedestal privilegiat des d’on gaudir de la bellesa de la Costa Brava.

Situat just davant de la platja de Santa Margarita, i pràcticament banyat pel Mar, el Marítim és un hotel ideal per a estades en família o parella, gràcies a les impressionants vistes que ofereix de la Badia de Roses, al seu accés directe a la platja, i a la seva proximitat del centre de la ciutat, on s’arriba en tan sols 10 minuts caminant pel bonic Passeig Marítim.

Un Hotel pensat únicament per a vostè


La voluntat d’oferir un ambient agradable i còmode es reflecteix tant en el servei 4 estrelles com en les instal·lacions de l’Hotel, amb un tracte familiar i professional, piscina exterior i terrassa assolellada, i unes habitacions confortables pensades per al seu descans: adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, renovades, i amb materials i acabats de primera qualitat.

També el Restaurant de l’Hotel persegueix aquests objectius. Un restaurant Bufet on destaquen la varietat i la qualitat dels seus plats, amb Show Cooking i adaptat per a tothom, amb menjar apte per a celíacs.

A més, a l'Hotel Marítim**** podrà gaudir de tots els avantatges de la Costa Brava dins i fora de l’hotel. Per garantir que gaudeixi al màxim de les seves vacances a Roses amb la màxima comoditat, l’hotel ofereix animació pròpia amb actuacions musicals en viu i connexió gratuïta a Internet, a banda d’assessorament i reserva de propostes exteriors, com ara excursions, idees per fer amb nens, visites culturals, o altres activitats turístiques.

Vegi les nostres habitacions

Serveis de l'Hotel Marítim

Recepció 24h Aire condicionat Bar TV digital Ascensor Assecador Accés adaptat Es permeten animals de companyia Restaurant Caixa forta Piscina Telèfon Wifi Música en directe Terrassa Check in: 15h